Woonkamer:
Het appartement is geschikt voor maximaal 9 personen. Het bevat een ruime zitkamer (zie eerste afbeelding) met openhaard, tv, dvd-speler en draadloos internet. Er is een open keuken met kookeiland (zie derde afbeelding), met o.a. keramische kookplaat, oven, vaatwasser, grote koelkast en diepvrieskast. In de woonkamer staat een 8-persoons eettafel (zie tweede afbeelding), die uit te breiden is tot 12-persoons.

Slaapkamers:
Het appartement heeft 3 slaapkamers (zie vierde en vijfde afbeelding) en een mezzanine. 2 slaapkamers zijn op dezelfde verdieping als de woonkamer. Iedere slaapkamer heeft 2x 1-persoonsboxspringbedden. Een slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en wastafel. Verder is er op deze verdieping een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. In de hal is nog een separaat toilet. Via de trap in de woonkamer is de mezzanine te bereiken met stapelbed en een slaapkamer met 1x 2-persoonsbed en 1x 1-persoonsbed. Op deze verdieping is ook een badkamer met douche, wastafel, toilet, wasmachine en droger. Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons dekbedden.

Balkon:
Het balkon (zie zesde afbeelding) op het zuidoosten heeft een prachtig uitzicht, rechts naar het skigebied van Meribel en Mottaret en links naar Vallée de Bozel. De totale oppervlakte van het appartement is 113 m2. Voor de winter vindt u in de hal een kast om de ski’s en skischoenen in op te bergen.

Voor de winter vindt u in de hal een kast om de ski’s en skischoenen in op te bergen. Voor de zomer is er een berging beschikbaar voor fietsen in de parkeergarage. Aan de achterkant van het gebouw (tegenover de ingang) is een parkeergarage, waar u uw auto kunt parkeren. Ook kunt u uw auto bovenop de garage parkeren. De entree van het gebouw is elektronisch beveiligd. Het appartement maakt onderdeel uit van ‘La Bergerie des Trois Vallées’ en is gelegen in Les Allues.

Beschikbaarheid en prijzen:
Voor meer informatie over het appartement, de beschikbaarheid en de prijzen kunt u contact op nemen via het contactformulier of mailen naar meussenverheij@hotmail.com.